MARDİN / MİDYAT - Yolbaşı Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

2 BAŞVURULAR İSTEĞE BAĞLI OLACAK

3 BAŞVURU TARİHİ  18-29 MART

Mrt

01-07 Mart Deprem Haftası etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda deprem tatbikatı yapılmıştır.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlerimize dağıtılan önlüklerimizi giydik.

Ock

Okulumuzda dönem sonu faaliyetleri kapsamında münazara, spor etkinliği , sosyal sorumluluk vb. Etkinlikleri gerçekleştirdik.

Ara

Yerli ürünlerin kullanımını teşvik etmek ve tasarruf alışkanlığı kazandırmak amacıyla öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul idaremizin katılımıyla yerli malı haftası kutlandı.  Katkıda bulunan velilerimize teşekkür eder, hem sağlığımız hem ülke ekonomimizin güçlü olması için yerli ürünlerin kullanım alışkanlığının tüm yaşantınızda sürdürülmesini temenni ederiz.

Ekm

Tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü törenle kutlandı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz; tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutlu olsun.

Öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla kutlama töreni günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından şiirlerin okunması, koro çalışmaları, oratoryo, gösteriler vb etkinliklerle devam etti.

Nis

Ahlakı Zengin Kuşak projemiz kapsamında bir çok konferans düzenledik. Konferanslar okul öğretmenlerimiz tarafından verildi.Projemize sene sonuna kadar öğrencilerimiz için faydalı olacak konularla devam edeceğiz. Projenin gerçekleşmesinde emek veren tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Kariyer Günleri Konferans serimizde bu gün Psikoloji ve Hukuk bölümlerini alanın uzmanlarıyla tanıttık. İstanbul Kazım Karabekir İmam Hatip :Ortaokulu İngilizce öğretmeni Fatma BETÜL ARVAS moderatörlüğünde gerçekleşen konferansta Avukat Selva KETEN ve Klinik Psikolog Betül AĞAÇHAN konuk olarak katılım gösterdiler. Bölüm tanıtımlarının yapıldığı konferansta daha sonra öğrenci ve velilerin sorularına cevap verildi. Avukat Selva KETEN ve Klinik Psikolog Betül AĞAÇHAN'a bizleri ve öğrencilerimizi bilgi ve tecrübeleriyle aydınlattıkları için teşekkür ediyoruz. Moderatör Fatma Betül ARVAS'a da etkili yönetimi ile beraber sürecin gelişimi ve gerçekleşmesindeki özverisinden dolayı teşekkür ediyoruz.